Kontorelev - Administration

 

Brænder du for at gøre en forskel og være en del af en grøn virksomhed i vækst?

Som elev hos os får du en alsidig uddannelse med varierende arbejdsopgaver. Fischer Lighting er en virksomhed i rivende udvikling, og du vil hos os få lov til at vokse med opgaverne.

Om Fischer Lighting

Fischer Lighting er en bæredygtig virksomhed i rivende udvikling med et unikt cirkulært koncept til LED belysning. Vores mål at skabe et bedre indeklima og lys som gør mennesker sundere og bedre tilpas, og så vil vi gøre det bæredygtigt.

Hvert år kasseres millioner af ellers velfungerende lamper på grund af at elektronikken er forældet. Vi mener ikke, at der er nogen grund til at smide ud, hvis man i stedet kan forny og få noget der er bedre og holder længere. Derfor arbejder vi for at gøre op med lysbranchens traditionelle brug-og-smid-væk-kultur.

At forny er bedre for miljøet og oftest nemmere og billigere end at købe nyt. Derfor producerer vi LED-løsninger, til indbygning i eksisterende armaturer, men som tilbyder al den funktionalitet, lyskvalitet og energibesparende teknologi, man opnår med moderne LED.

Når det ikke er muligt at genbruge det eksisterende kan vi indsamle kvalitetsarmaturer fra nedrivningsprojekter, og opgradere dem, så de bliver som nye. Derudover tilbyder vi nye løsninger designet bæredygtigt og i samarbejde med førende arkitekter.

Kort sagt, er vores metode ansvarlig fornyelse, der skaber en lysere fremtid. Vi ser verdensmålene som vores platform for nye forretningsmuligheder og vi arbejder aktivt med verdensmålene 3, 5, 7 og 12.

Om jobbet

Du vil som vores nye kontorelev arbejde tæt sammen med vores projektafdeling, men også supportere vores salgs- og økonomiafdelinger.

Som elev får du en alsidig uddannelse, hvor du løser mange forskellige arbejdsopgaver inden for administration. Du vil få vigtige ansvarsområder og medbestemmelse på egne opgaver, som vil gøre dig kvalificeret til fremtidige jobs, og du vil få opbygget en solid baggrund indenfor alment kontorarbejde med udvalgte specialområder. Du kommer til at:

 • Varetage kontorservicefunktioner, herunder reception, telefon og post
 • Formidle information internt i virksomheden, herunder nyhedsbreve, opdatering af personalehåndbog m.m.
 • Assistere med opdatering og support i virksomhedens interne IT-systemer
 • Udføre administrative opgaver for bogholderi, herunder klargøring af faktura
 • Udføre administrative opgaver for projektafdelingen, herunder sagsoprettelse (Kvalitetssikring og Drift & Vedligehold)
 • Diverse administrative opgaver samt ad hoc-opgaver

Hvorfor skal du vælge os?

Vi er en mindre virksomhed, som fokuserer meget på at gøre en forskel for både vores omverden, men også vores ansatte. Din faglige og personlige udvikling er i højsædet, da det er med til at bidrage til virksomhedens vækst og fremtid.

I og med at Fischer Lighting er en relativ ny virksomhed får du en unik mulighed for selv at forme din rolle og være med på en spændende rejse.

Personlige kompetencer

 • Du motiveres af at være med til at gøre en forskel og opbygge en grøn og bæredygtig virksomhed
 • Du er struktureret og kan håndtere en stor mængde opgaver og forespørgsler på samme tid uden at miste overblikket
 • Du tager initiativ brænder for at udvikle dig og hele tiden lære nyt
 • Du er pligtopfyldende og god til at overholde deadlines

Din faglige profil

Vi forventer, at du har gennemført EUD, EUX, EUV, HHX, HG2 eller HGS, inden du starter på din uddannelse hos os. Det er en fordel, hvis du også har praktisk erhvervserfaring fra et fritidsjob eller tidligere fuldtidsjob.

Det er desuden en stor fordel, at du har erfaring med følgende:

 • Excel
 • Word
 • Generel IT-kendskab.

Ansøgningsfrist:                                        

15.august. Ansøgning sendes til info@fischer-lighting.com

Tiltrædelse:                                                 

Snarest muligt

Yderligere oplysninger:                         

Ninna Toft Hansen                                                                                                                                  

info@fischer-lighting.com
Tlf.: 78 79 72 78

Hjemmeside:                                               

www.fischer-lighting.com

Kontakt os