Udendørsbelysning

Fischer Lighting har udviklet en række løsninger til ombygning af udendørsbelysning til LED i alle størrelser og former. Vi kan designe en unik løsning, der passer til netop dit behov. Når vi ombygger det eksisterende armatur, fjerner vi alt det gamle elektronik og monterer i stedet LED-boards med helt ny teknologi. Alle dele er udskiftelige, så du undgår at skulle smide armaturet ud og købe nyt, når levetiden ophører. Løsningen er altså en god investering både miljømæssigt og økonomisk.

Har du brug for yderligere information, datablade eller lysfiler?

Kontakt os her for at få tilsendt materialet.

 

 

Kontakt os

Se eksempler på tidligere projekter

Ceres Centret Horsens

Lysets i centeret var ikke optimalt, specielt ikke i centerets køkken. Derfor ønskede de ansatte sig en bedre belysning og derved også et bedre arbejdsmiljø. Opgradering til LED af 92 stk. eksisterende downlight- og lysrørsarmaturer.

Læs hele casen

VUF

Fremtidssikret kantinebelysning hos Voksen Uddannelsescenter Frederiksberg (VUF). De gamle downlight armaturer er blevet ombygget med en ny patenteret LED indsats med den nyeste LED teknologi, hvor lyskilden nemt og hurtigt kan udskiftes.

Læs hele casen

Køge Sygehus

Køge sygehus har fået ombygget sin sygehusbelysning i gangarealerne. Ombygningen foregik hurtigt med mindst mulig gene for patienter og personale og giver både besparelser og bedre lys.

Læs hele casen