Strata downlight

Fischer Lighting har taget patent på en række løsninger til ombygning af downlight armaturer i alle størrelser og former. Vi ombygger det eksisterende armatur ved at fjerne den gamle elektronik og indsætte en ny LED-indsats. Alle dele er udskiftelige, så du undgår at skulle smide armaturet ud og købe nyt, når levetiden ophører. Løsningen er altså en god investering både miljømæssigt og økonomisk. Derudover kan vi også opgradere designet på dine eksisterende downlights, så de kommer til at ligne en ny designerlampe.

Har du brug for yderligere information, datablade eller lysfiler? Kontakt os her for at få tilsendt information.

 

 

Kontakt os

Se eksempler på tidligere projekter

Ceres Centret Horsens

Lysets i centeret var ikke optimalt, specielt ikke i centerets køkken. Derfor ønskede de ansatte sig en bedre belysning og derved også et bedre arbejdsmiljø. Opgradering til LED af 92 stk. eksisterende downlight- og lysrørsarmaturer.

Læs hele casen

VUF

Fremtidssikret kantinebelysning hos Voksen Uddannelsescenter Frederiksberg (VUF). De gamle downlight armaturer er blevet ombygget med en ny patenteret LED indsats med den nyeste LED teknologi, hvor lyskilden nemt og hurtigt kan udskiftes.

Læs hele casen

Køge Sygehus

Køge sygehus har fået ombygget sin sygehusbelysning i gangarealerne. Ombygningen foregik hurtigt med mindst mulig gene for patienter og personale og giver både besparelser og bedre lys.

Læs hele casen