Ombyg eksisterende sportshalsarmaturer til LED

Fischer Lighting har udviklet en LED indsats til sportshalsarmaturer. Denne indsats gør det hurtigt og nemt at indsætte en unik LED løsning i jeres eksisterende sporshalsarmaturer. Dermed kan man opnå alle fordelene ved LED uden at skulle investere i dyre nye sportshalsarmaturer, og uden en større renovering.

Sportshalsarmaturer er oftest udformet af holdbare materialer, der kan holde til at en bold med flere hundrede kilometer i timen bliver sparket op på dem. Derfor vil det, selv efter mange års brug, være dårligt for miljøet og jeres økonomi at kassere disse.

En idrætshal skal kunne rumme en lang række aktiviteter, der har vidt forskellige krav til belysning. Idrætsklubbens årsfest har ikke brug for samme lys, som badmintonklubbens mesterskabskampe eller 6. klasses idrætstime. Alligevel er det de færreste sportshaller der har mulighed for at give brugerne de optimale lysbetingelser. Fischer Lightings LED indsats er fuldt integreret med Philips lysstyring, med den kendte intelligente DALI standard, hvilket gør at man kan få de helt optimale betingelser for lys i hallen.

Få bæredygtigt og fleksibelt kvalitetslys i sportshallen

LED giver en energibesparelse på 50-80%

En udskiftning til LED giver en energibesparelse på 50-80%, og man sparer på vedligeholdelsesomkostningerne. Da LED indsatsen er integreret direkte i det eksisterende armatur undgår man derved en stor og omkostningstung ombygning.

Læs mere

Spar op til 42 % ekstra CO2 ved at genbruge

Ved at genbruge de gamle armaturer får man en fremtidssikret løsning med LED indsatse der kan udskiftes, når ny og bedre teknologi kommer på markedet. Ved at genbruge sparer man også helt op til 42 % ekstra CO2 i forhold til at købe nye armaturer.

Læs mere

Integreret med intelligent lysstyring

Løsningen er fuldt integreret med intelligent lysstyring. Man kan via en skærm styre lyset, så det tilpasses den enkelte aktivitet. Det er også muligt at styre lyset via det eksisterende CTS anlæg eller fra en mobiltelefon eller tablet.

Læs mere

SE EKSEMPLER PÅ CASES

Ørslevklosterhallen

Større fleksibilitet og lavere CO2 udledning.

Læs mere

Cuben

Bowlingbaner og haller får ny belsyning.

Læs mere

Kongeåhallen

Større fleksibilitet og lavere omkostninger på sportshalarmaturer.

Læs mere