Genbrug gamle skotlamper

Skotlampen blev oprindeligt udviklet til skibe, men er i dag et populært valg mange steder pga. kombinationen af sit flotte design og holdbare materialer. Fischer Lighting har skabt en indsats specifikt til skotlampen, der er designet til at give det optimale lys med minimalt energiforbrug. LED-teknologien udvikles løbende og alle dele er udskiftelige på vores løsninger. Det er dermed en fremtidssikret og god investering både miljømæssigt og økonomisk. Lauritz Knudsen og Glamox er de mest kendte producenter, men der findes også andre.

Har du brug for yderligere information, datablade eller lysfiler. Kontakt os for at få tilsendt information.

Kontakt os

Se eksempler på tidligere projekter

Horsens Kommune

Da belysningen i Horsens Jobcenter skulle renoveres, faldt valget på Fischer Lightings cirkulære løsninger, hvor brugte skotlamper blev indkøbt og ombygget til LED. Det var billigere end indkøbsprisen på nye lamper.

Læs hele casen

Dalgas Have

Fischer Lighting har ombygget 2.200 armaturer, heriblandt Skotlamper, på fællesarealer i bl.a. kældre, opgange og på facader. Armaturerne er blevet genbrugt og opgraderet til den nyeste LED-teknologi.

Læs hele casen

Andelskollegiet DTU

Andelskollegiet på DTU har længe haft store udfordringer med deres belysning. Og som det første kollegium i Danmark har de nu fået ombygget og opgraderet samtlige armaturer på fællesarealerne til den nyeste LED teknologi.

Læs hele casen