Quarto væglampe

Quarto væglampen, med sin enkle, klassiske kugleform, er tegnet i 1980’erne af designer Torsten Thorup og Claus Bonderup. Den er en klassiker indenfor udendørs væglamper, som giver et diffust og blødt lys nedad og den ses hængende rigtig mange steder rundt om i Danmark. Fischer Lighting har skabt en LED-indsats specifikt til quarto lampen, der er designet til at give det optimale lys med minimalt energiforbrug. LED-teknologien udvikles løbende og alle dele er udskiftelige. Det er dermed en fremtidssikret og god investering både miljømæssigt og økonomisk at genbruge dine gamle lamper.

Har du brug for yderligere information, datablade eller lysfiler. Kontakt os for at få tilsendt information.

Kontakt os

Genbrug dine gamle quarto lamper

Før opgradering

Vi fjerner den gamle elektronik fra armaturet, så det kun er skallen der er tilbage. Vores patenterede LED-teknologi installeres og leveres med den ønskede lysstyrke, farvetemperatur og styring.

læs mere

Efter opgradering

Armaturet er nu opgraderet med den nyeste LED-teknologi og har al den funktionalitet man kan forvente af moderne LED-armaturer. Armaturet er ligeledes fremtidssikret og kan fortsat bruges når ny- og forbedret LED-teknologi kommer på markedet.

Læs mere

Pas på miljøet og få markedets bedste lys

Ved at genbruge armaturer og ombygge dem med vores patenterede LED-indsatse, kan du spare op til 42% CO2-udledning, og samtidig få markedets bedste lys.

Læs mere

Se eksempler på tidligere projekter

Horsens Kommune

Da belysningen i Horsens Jobcenter skulle renoveres, faldt valget på Fischer Lightings cirkulære løsninger, hvor brugte skotlamper blev indkøbt og ombygget til LED. Det var billigere end indkøbsprisen på nye lamper.

Læs hele casen

Dalgas Have

Fischer Lighting har ombygget 2.200 armaturer, heriblandt quarto lamper, på fællesarealer i bl.a. kældre, opgange og på facader. Armaturerne er blevet genbrugt og opgraderet til den nyeste LED-teknologi.

Læs hele casen

Andelskollegiet DTU

Andelskollegiet på DTU har længe haft store udfordringer med deres belysning. Og som det første kollegium i Danmark har de nu fået ombygget og opgraderet samtlige armaturer på fællesarealerne til den nyeste LED teknologi.

Læs hele casen