Pendler

Fischer Lighting kan ombygge alle typer pendler til den nyeste LED-teknologi. Vi genbruger det eksisterende armatur, fjerner alt gammelt elektronik og installerer vores patenterede løsning. Alle dele kan skiftes ud, så når teknologien forbedres løbende, behøver du ikke smide lampen ud for at følge med. Vi har ombygget alt fra glaspendler til designerlamper fra Louis Poulsen, Fagerhult, og XAL.

Har du brug for yderligere information, datablade eller lysfiler? Kontakt os for at få tilsendt information.

 

Kontakt os

Se eksempler på projekter med pendler

Coloplast

Coloplast ønskede at energioptimere kantinebelysningen i deres domicil i Espergærde.Valget faldt på Fischer Lightings LED løsning med ombygning af kantinens gamle Fagerhult designerlamper.

Læs casen her

Daginstitutionen Tved

Fischer Lighting stod for LED opgradering af pendler i 9 grupperum samt gangarealer i Daginstitutionen Tved i Kolding Kommune. Som en del af løsningen udviklede Fischer Lighting en specialdesignet LED kolbe, som giver et godt og komfortabelt lys.

Læs hele casen

Vejle Kommune

Fischer Lighting har ombygget de klassiske Borén uplight pendler, som designmæssigt passer til bygningens udtryk. Vejle Kommune bevarede dermed deres smukke lamper, samtidig med at de fik et bedre arbejdslys og et energioptimeret kontor.

Læs hele casen