60x60 med indirekte lys - 3 rørs

Anvendelsesområde: Kontor, skoler m.m. Til indbygning i lofter.

Fischer Lighting har udviklet en række LED-løsninger til ombygning af 60X60-armaturer. Når vi ombygger det eksisterende armatur, fjerner vi alt det gamle elektronik og monterer i stedet LED-boards med helt ny teknologi. Alle dele er udskiftelige, så du undgår at skulle smide armaturet ud og købe nyt, når levetiden ophører. Løsningen er altså en god investering både miljømæssigt og økonomisk.

Har du brug for yderligere information, datablade eller lysfiler?

Kontakt os her for at få tilsendt materialet.

 

Kontakt os

Se eksempler på tidligere projekter

Hornslet skole

Fischer Lighting har ombygget belysningen på Hornslet Skole, heriblandt 60x60 armaturer. For at reducere energiforbruget på Hornslet skole har Syddjurs Kommune gennemført en af landets første cirkulære udbud inden for belysning.

Læs hele casen

Vamdrup Skole

LED ReThinKit™ ombygning 86 stk. energibesparende LED boards med integreret intelligent lysstyring. Vamdrup skole afprøver, som en af de første i Danmark, en ordning med døgnrytmelys, som Fischer Ligting har opsat.

Læs hele casen

Rådet for Grøn Omstilling

LED opgradering af 16 stk. lysrør 2×36 Watt. Udskiftet med patenteret board løsning 33 Watt med Dali styring. De eksisterende armaturer blev genbrugt og opgraderet til LED med Fischer Lightings ReThinKit™ indsatser.

Læs hele casen