Københavner lampe

Københavner lampen, der er produceret af Phillips og designet i 1970’erne af Otto Georg Käszne, har hængt i de københavnske gader i årtier til oplysning veje. De gamle lamper er lavet af materialer der kan holde mange år endnu og med en renovering er de så gode som nye. Vi ombygger lamperne til LED med ønskede lysstyrke og styring.

Kontakt os

Projekt ReSkur

Vi har leveret bæredygtig belysning til det første færdige ReSkur. Skuret oplyses både inde- og ude af gamle genanvendte armaturer, vi har ombygget til LED.

Det bæredygtige skur på Holbergskolen i Emdrup er det første af sin slags. En art pilotbyggeri fra projekt ReSkur, der, med firmaet Krydsrum Arkitekter i spidsen består af en håndfuld engagerede firmaer i bygge- og anlægsbranchen.

Ideen med projekt ReSkur er at udnytte de enorme mængder af ganske udmærkede materialer, der hvert år ellers smides ud i forbindelse med nedrivnings- og byggesager. Og semiåbne bygninger, som skure, carporte, opbevaringsrum m.m., er et oplagt sted at udnytte disse.

Du kan læse mere om Reskur-projektet her:

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Kontakt os for mere information, priser, leveringsmuligheder mv.

Kontakt os

Søg inspiration

Fischer Lighting har installeret bæredygtig belysning i 1.000 bevaringsværdige armaturer. Resultatet er energibesparelser og bedre lys samtidig med, at den oprindelige arkitektur er bevaret.

Læs hele casen

Vejle Kommune

I vores cirkulære tilgang til belysning ombygger vi eksisterende lysarmaturer og eller tilbyder nye bæredygtige armaturer, indsamlet fra nedrivninger og totalrenover. Vi opgraderer armaturerne og udstyrer dem med nye udskiftelige LED komponenter.

Læs mere