Københavner lampe

Københavner lampen, der er produceret af Phillips og designet i 1970’erne af Otto Georg Käszne, har hængt i de københavnske gader i årtier til oplysning veje. De gamle lamper er lavet af materialer der kan holde mange år endnu og med en renovering er de så gode som nye. Vi ombygger lamperne til LED med ønskede lysstyrke og styring.

Har du brug for yderligere information, datablade eller lysfiler? Kontakt os for at få tilsendt information.

Kontakt os

Projekt ReSkur

Vi har leveret bæredygtig belysning til det første færdige ReSkur. Skuret oplyses både inde- og ude af gamle genanvendte armaturer, vi har ombygget til LED.

Det bæredygtige skur på Holbergskolen i Emdrup er det første af sin slags. En art pilotbyggeri fra projekt ReSkur, der, med firmaet Krydsrum Arkitekter i spidsen består af en håndfuld engagerede firmaer i bygge- og anlægsbranchen.

Ideen med projekt ReSkur er at udnytte de enorme mængder af ganske udmærkede materialer, der hvert år ellers smides ud i forbindelse med nedrivnings- og byggesager. Og semiåbne bygninger, som skure, carporte, opbevaringsrum m.m., er et oplagt sted at udnytte disse.

Du kan læse mere om Reskur-projektet her:

Se eksempler på tidligere projekter

Coloplast

Coloplast ønskede at energioptimere kantinebelysningen i deres domicil i Espergærde.Valget faldt på Fischer Lightings LED løsning med ombygning af kantinens gamle Fagerhult designerlamper.

Læs hele casen

H.C. Ørsted Instituttet

Fischer Lighting har installeret bæredygtig belysning i 1.000 bevaringsværdige armaturer. Resultatet er energibesparelser og bedre lys samtidig med, at den oprindelige arkitektur er bevaret.

Læs hele casen

Vejle Kommune

Fischer Lighting har ombygget de klassiske Borén uplight pendler, som designmæssigt passer til bygningens udtryk. Vejle Kommune bevarede dermed deres smukke lamper, samtidig med at de fik et bedre arbejdslys og et energioptimeret kontor.

Læs hele casen