Downlights

Fischer Lighting har taget patent på en række løsninger til ombygning af downlight armaturer i alle størrelser og former. Vi ombygger det eksisterende armatur ved at fjerne den gamle elektronik og indsætte en ny LED-indsats. Alle dele er udskiftelige, så du undgår at skulle smide armaturet ud og købe nyt, når levetiden ophører. Løsningen er altså en god investering både miljømæssigt og økonomisk. Derudover kan vi også opgradere designet på dine eksisterende downlights, så de kommer til at ligne en ny designerlampe.

Har du brug for yderligere information, datablade eller lysfiler? Kontakt os her for at få tilsendt information.

Kontakt os

Se eksempler på projekter med downlights

Ceres Centret Horsens

Lysets i centeret var ikke optimalt, specielt ikke i centerets køkken. Derfor ønskede de ansatte sig en bedre belysning og derved også et bedre arbejdsmiljø. Opgradering til LED af 92 stk. eksisterende downlight- og lysrørsarmaturer.

Læs hele casen

Øresundshjemmet

Ombygning af 167 stk. armaturer på gangarealer og i køkken. For at få luxniveauet op ombyggede Fischer Lighting de eksisterende downlight-og lysrørsarmaturer til LED og installerede automatisk lysstyring. Det gav markant bedre lysniveau og trivlsel.

Læs hele casen

Boligforeningen Vejlesøparken

Ombygning af eksisterende downlights, der i modsætning til køb af nye lysarmaturer, er en mere fremtidssikret løsning. Årsagerne er mange, men kort tilbagebetalingstid på ombygning vejer tungt. Derudover sparer man helt op til 20% ekstra CO2.

Læs hele casen