Faidon loftpendel

Faidon loftpendel fra Asger BC har et flot design og giver et roligt lys, der gør rummet lyst og venligt, så lampen er et godt valg mange steder. Det indirekte og blændfrie lys er fx velegnet over mødebordet, til kontorlokaler og i institutioner. Men de ældre modeller har et meget højt energiforbrug. Vi har designet en løsning, hvor vi ombygger armaturet til den nyeste LED-teknologi, så vi minimerer energiforbruget, men bevarer det optimale lys, der er én af lampens store forcer.

Har du brug for yderligere information, datablade eller lysfiler? Kontakt os for at få tilsendt information.

Kontakt os

Se eksempler på tidligere projekter

Coloplast

Coloplast ønskede at energioptimere kantinebelysningen i deres domicil i Espergærde.Valget faldt på Fischer Lightings LED løsning med ombygning af kantinens gamle Fagerhult designerlamper.

Læs hele casen

H.C. Ørsted Instituttet

Fischer Lighting har installeret bæredygtig belysning i 1.000 bevaringsværdige armaturer. Resultatet er energibesparelser og bedre lys samtidig med, at den oprindelige arkitektur er bevaret.

Læs hele casen

Vejle Kommune

Fischer Lighting har ombygget de klassiske Borén uplight pendler, som designmæssigt passer til bygningens udtryk. Vejle Kommune bevarede dermed deres smukke lamper, samtidig med at de fik et bedre arbejdslys og et energioptimeret kontor.

Læs hele casen