Albertslund lampe

Albertslund lampen er en klassiker på veje og pladser i beboelsesområder. Designet og materialerne har en holdbarhed, der gør, at man ikke ønsker at skifte den ud. Fischer Lighting kan ombygge de eksisterende udendørsarmaturer, så du får en løsning, der teknisk, miljømæssigt og økonomisk bedre kan betale sig i forhold til at købe et nyt LED-armatur. Vi kan også hjælpe med at udskifte glasset, hvis det er blevet skadet eller for medtaget, så du får en lampe, der kan holde mange år endnu.

Har du brug for yderligere information, datablade eller lysfiler?

Kontakt os her for at få tilsendt information.

 

 

Kontakt os

Se eksempler på tidligere projekter

Ceres Centret Horsens

Lysets i centeret var ikke optimalt, specielt ikke i centerets køkken. Derfor ønskede de ansatte sig en bedre belysning og derved også et bedre arbejdsmiljø. Opgradering til LED af 92 stk. eksisterende downlight- og lysrørsarmaturer.

Læs hele casen

VUF

Fremtidssikret kantinebelysning hos Voksen Uddannelsescenter Frederiksberg (VUF). De gamle downlight armaturer er blevet ombygget med en ny patenteret LED indsats med den nyeste LED teknologi, hvor lyskilden nemt og hurtigt kan udskiftes.

Læs hele casen

Køge Sygehus

Køge sygehus har fået ombygget sin sygehusbelysning i gangarealerne. Ombygningen foregik hurtigt med mindst mulig gene for patienter og personale og giver både besparelser og bedre lys.

Læs hele casen