Find din lysløsning hos os

Vi har specialiseret os i at levere løsninger til udvalgte brancher og bygningstyper, hvor vi nemt og hurtigt kan opgradere armaturer til den nyeste generation af LED-teknologi. Hos Fischer Lighting sikrer vi, at du får et godt lys med lavest muligt energiforbrug og som giver det bedst muligt arbejdsmiljø. Vores metode er fleksibel og vi bruger de dioder og drivere, der passer bedst muligt til dit behov, og som sikrer dig en økonomisk besparelse i forhold til nye tilsvarende lysarmaturer.

Fischer Family August

Fischer Family repræsenterer en serie af cirkulære lamper der er udviklet i et samarbejde mellem Fischer Lighting og arkitektvirksomheden 3XN/GXN, der bl.a. står bag byggerier som Den Blå Planet og FN Byen.

Samarbejdet med 3XN/GXN har åbnet op for en helt ny produktserie hos os. Tidligere har vi arbejdet fokuseret på ombygningen af de ikke-synlige lyskilder, men vi bevæger os nu ind på et designmarked, der gør at vi nu også kan designe den synlige del af armaturerne.

Læs mere

Pendler

Fischer Lighting kan ombygge alle typer pendler til den nyeste LED-teknologi. Vi genbruger det eksisterende armatur, fjerner alt gammelt elektronik og installerer vores patenterede løsning. Alle dele kan skiftes ud, så når teknologien forbedres løbende, behøver du ikke smide lampen ud for at følge med. Vi har ombygget alt fra glaspendler til designerlamper fra Louis Poulsen, Fagerhult, og XAL.

Læs mere

Faidon loftlamper

Faidon loftlamper har et flot design og giver et roligt lys, der gør rummet lyst og venligt, så lampen til et godt valg mange steder. Det indirekte og blændfrie lys er fx velegnet over mødebordet, til kontorlokaler og institutioner. Men de ældre modeller har et meget højt energiforbrug. Vi har designet en løsning, hvor vi ombygger armaturet til den nyeste LED-teknologi, så vi minimerer energiforbruget, men bevarer det optimale lys, der er én af lampens store forcer.

Læs mere

Skotlamper

Skotlampen blev oprindeligt udviklet til skibe, men er i dag et populært valg mange steder pga. kombinationen af sit flotte danske design og holdbare materialer. Vi har skabt en indsats specifikt til Skotlampen, der er designet til at give det optimale lys med minimalt energiforbrug. LED-teknologien udvikles løbende, så vores løsninger, hvor alle dele er udskiftelige, er en fremtidssikret og god investering både miljømæssigt og økonomisk.

 

Læs mere

Lysrørsarmaturer

Fischer Lighting har udviklet en række løsninger til ombygning af lysrørsarmaturer til LED i alle størrelser og former. Vi kan designe en unik løsning, der passer til netop dit behov. Når vi ombygger det eksisterende armatur, fjerner vi alt det gamle elektronik og monterer i stedet LED-boards med helt ny teknologi. Alle dele er udskiftelige, så du undgår at skulle smide armaturet ud og købe nyt, når levetiden ophører. Løsningen er altså en god investering både miljømæssigt og økonomisk.

Læs mere

Downlights

Fischer Lighting har taget patent på en række løsninger til ombygning af downlight armaturer i alle størrelser og former. Vi ombygger det eksisterende armatur ved at fjerne den gamle elektronik og indsætte en ny LED-indsats. Alle dele er udskiftelige, så du undgår at skulle smide armaturet ud og købe nyt, når levetiden ophører. Løsningen er altså en god investering både miljømæssigt og økonomisk.

Derudover kan vi også opgradere designet på dine eksisterende downlights, så de kommer til at ligne en ny designerlampe.

Læs mere

Louis Poulsen Albertslundlampe

Albertslundlampen er en klassiker på veje og pladser i beboelsesområder. Designet og materialerne har en holdbarhed, der gør, at man ikke ønsker at skifte den ud. Fischer Lighting kan ombygge de eksisterende udendørsarmaturer, så du får en løsning, der teknisk, miljømæssigt og økonomisk bedre kan betale sig i forhold til at købe et nyt LED-armatur. Vi kan også hjælpe med at udskifte glasset, hvis det er blevet skadet eller for medtaget, så du får en lampe, der kan holde mange år endnu.

Læs mere

OM FISCHER LIGHTING

Kontakt os

Fischer Lighting arbejder med cirkulært design og ansvarlig fornyelse. Vi mener ikke, der er nogen grund til at kassere gamle lamper, hvis man i stedet kan forny dem og få noget, der er bedre.

Kontakt os

Vores koncept

Vi fornyer eksisterende belysningsarmaturer med moderne, certificeret og individuelt tilpasset LED-teknologi.

Læs mere

Cases

I vores cases viser vi inspirerende løsninger, hvor du kan se vores produkter i brug og hvilke behov, vi kan opfylde.

Læs mere