Store besparelser at hente for både boligforeninger og erhverv

Mange af landets boligforeninger og virksomheder har fået øjnene op for det store potentiale der findes i at energioptimere belysningen. Der er ikke kun gevinster at hente i forhold til energibesparelser. Med det rette lys kan virksomhedens ansatte opnå en større koncentration, øget produktivitet og mindre sygefravær. Effekter der kan aflæses på bundlinjen.

I boligforeninger kan belysningen være afgørende for beboernes komfort og tryghed. Det gælder både på fællesarealer, gangarealer, elevatorer, mv. hvor effektivt og tilstrækkeligt lys giver tryghed og overblik nat og dag.

Vi har skabt en løsning hvor I kan få den nyeste intelligente LED-teknologi indsat i jeres eksisterende lamper og armaturer uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det er et bæredygtigt valg, hvor vi opgraderer de armaturer I allerede har, så I sparer i forhold til en investering i nye armaturer af tilsvarende kvalitet. Med vores unikke metode undgår i at skulle renovere jeres lofter og vægge efterfølgende, og det giver færrest mulige ombygningsgener. Alle løsninger leveres naturligvis med fuld garanti.

img

Erhverv / Forening

Bedre totaløkonomi

Minimale driftsforstyrrelser

Skræddersyede løsninger

Fuld garanti

3 fordele til dig som erhverv / forening

Fremtidssikret belysning fra starten

Som indkøber af belysning ved du at det er vigtigt tænke på de totale omkostninger i hele levetiden. Hos Fischer Lighting har vi specialiseret os i certificerede kvalitetsløsninger, der er teknologisk fremtidssikret og som holder i mange år.

Læs mere

Spar penge ved at bruge det i har

Med vores løsninger kan du oftest spare penge ved at energioptimere de eksisterende armaturer i stedet for at købe nye. Vi udskifter kun de dele der er forældede eller ønskes opdateret af designhensyn, og du undgår omkostninger til reparation af loft

Læs mere

Minimale ombygningsgener

Ved opgradering af jeres armaturer til den nyeste generation af LED, sparer i på driftsforstyrrelserne. Ved opgraderingen fjernes behovet for reparationer af lofter eller vægge, og installationen er derfor hurtigt overstået.

Kontakt os

Fandt du ikke det du søgte?

Vi har udviklet koncepter specifikt til kontorer, boligforeninger mv. Har du et specifikt projekt der kræver en ny løsning?

Kontakt os

Cases

Coloplast giver nyt liv til gamle designerlamper

Med Fischer Lightings løsning undgik Coloplast at smide deres flotte gamle designerlamper ud, og de sparede samtidig 80% af den investering de stod overfor.

Læs mere

Boligforening sparer 500.000 kr. ved opgradering

Boligforeningen Vejlesøparken stod overfor valget mellem nye armaturer eller en opgradering af de eksisterende. Prisforskellen på de to alternativer var på mere end 500.000 kr.

Læs hele casen

Nyt lys og lavere vedligeholdelsesomkostninger

Hele 2200 lysarmaturer på fællesarealerne i den DEAS administrerede boligforening, Dalgas Have er blevet opgraderet til den nyeste LED-teknologi.

Læs hele casen