Vejle kommune sparer på energien

Vejle Kommune har sat et ambitiøst mål om at de skal være uafhængige af fossile brændsler i 2050 og derfor har de fokus på at reducere deres energiforbrug på alle tænkelige områder. Kommunens eget kontor var bare ét sted, hvor der kunne spares på elregningen ved at energioptimere belysningen.

Indretningsarkitekten var dog ked af at skulle af med de klassiske Borén uplight pendler, som designmæssigt passer til bygningens udtryk. Det var derfor en oplagt mulighed, at de i stedet for at smide de smukke gamle lamper ud, fik dem opgraderet af Fischer Lighting. Derved bevarede de deres smukke lamper, samtidig med at de fik et bedre arbejdslys og energioptimeret kontoret. Til glæde for indretningsarkitekten, medarbejderne og miljøet.

Vil du vide mere?

Freddy Meng

Belysningskonsulent / Jylland +45 20 60 19 61 fme@fischer-lighting.com

Løsning

Opgradering af eksisterende Borén uplight pendler med den nyeste LED-teknologi. De eksisterende pendler kunne dermed bevares, og vedligeholdelsesomkostningerne er minimale.

Under ombygningen af pendlerne forbedrede Fischer Lighting også lyskvaliteten i pendlerne, så arbejdsmiljøet for personalet blev så optimalt som muligt.

Download case

“Det er positivt, at der kan laves energioptimering, som både er tilfredsstillende for indretningsarkitekten og for dem, der skal vedligeholde og drive installationen.”

Flemming Sørensen, ekstern rådgiver, Vejle Kommune

Resultater i tal

img

Energibesparelse

71 %
img

Co2-besparelse

1.6
ton
img

Samlet besparelse

62271
dkk
img

Tilbagebetalingstid

2.8
år
img

Årligt afkast

35 %

Vil du vide mere?

Vores koncept

Vi fornyer eksisterende belysningsarmaturer med moderne, certificeret og individuelt tilpasset LED-teknologi.

Læs mere

Find dit armatur

Se i oversigten om vi tilbyder at ombygge den type armatur du leder efter.

Læs mere

Om os

Fischer Lighting arbejder med cirkulært design og ansvarlig fornyelse. Vi mener ikke, der er nogen grund til at kassere gamle lamper, hvis man i stedet kan forny dem og få noget, der er bedre.

Læs mere