2 års tilbagebetalingstid på investering

Fisher Lighting har ombygget eksisterende downlight armaturer og installeret vores patenterede LED indsatse i disse. Dette med henblik på energioptimering af belysningen hos Teknik- og miljøforvaltningen i Københavns Kommune.

Løsningen indebar ombygning samt installation af downlight armaturer i Teknik- og Miljøforvaltningens administrationsbygning på Islands Brygge. Københavns Kommune ønskede at reducere deres energiforbrug, og med Fischer Lightings LED RETROKIT ™ løsning kom tilbagebetalingstiden ned på ca. to år og kommunen  fik en større besparelse på elregningen.

Vil du vide mere?

Stig Elmvang

Managing Director +45 78 79 72 78 info@fischer-lighting.com

Løsning

LED RETROKIT™ ombygning af eksisterende downlight armaturer med udskiftelige lyskilder – Genbrug af det eksisterende armatur

Resultater i tal

img

Energibesparelse

0 %
img

Co2 besparelse

0 ton
img

Samlet besparelse

0 dkk
img

Tilbagebetalingstid

0 år
img

Årligt afkast

0 %

Vil du vide mere?

Vores koncept

Vi fornyer eksisterende belysningsarmaturer med moderne, certificeret og individuelt tilpasset LED-teknologi.

Læs mere

Find din løsning

For at du nemt kan finde den løsning, der passer til dit behov, kan du søge efter fx ’Sport og kultur’, ’Konterer og administrationsbygninger’ osv.

Læs mere

Om Fischer Lighting

Fischer Lighting arbejder med cirkulært design og ansvarlig fornyelse. Vi mener ikke, der er nogen grund til at kassere gamle lamper, hvis man i stedet kan forny dem og få noget, der er bedre.

Læs mere