Miljørigtig løsning og bedre lys

Projektet indebar LED ombygning efter LED RETROKIT ™ metoden af mere end 350 eksisterende downlight armaturer i gangområder hos Rigsrevisionen. En LED ombygning efter RETROKIT ™ metoden er et meget hurtigt indgreb, der er økonomisk meget fordelagtigt, fordi den genbruger det meste af armaturet og kun skifter de elektroniske dele til LED. Med de retrofitte armaturer opnås en ekstra CO2 besparelse i forhold til køb af nye armaturer og kunden får et årligt afkast mellem 15 og 25 procent af sin investering. Samtidig kan lyset og løsningen tilpasses til den enkelte kundes specifikke krav.

Bygningsstyrelsen ønskede at modernisere gangområderne, reducere udgifterne til vedligeholdelse, forbedre belysningskomforten samt at reducere energiforbruget. Fischer Lightings LED ombygning levede til fulde op til dette. LED ombygningen medførte bl.a. en øget komfort i gangområderne, da lux niveauet blev hævet fra 50 til 100 lux, og kunden fik en større besparelse på elregningen. “Vi har samtidig fået et meget bedre lys end det vi havde tidligere, samtidig med at det visuelle udtryk i bygningen ikke er blevet ændret.” – Bjarne Sigvard Petersen, Ejendomsansvarlig – Vedligehold & Drift – Bygningsstyrelsen.

Vil du vide mere?

Stig Elmvang

Managing Director +45 78 79 72 78 info@fischer-lighting.com

Løsning

LED ombygning af mere end 350 eksisterende downlight armaturer i gangområder hos Rigsrevisionen.

“Vi har i bygningsstyrelsen stor fokus på miljørigtige løsninger og energibesparelser, derfor passer Fischer Lightings koncept perfekt til vores behov."

Bjarne Sigvard Petersen, Ejendomsansvarlig - Vedligehold & Drift - Bygningsstyrelsen

Resultater i tal

img

Energibesparelse

0 %
img

Co2 besparelse

0 ton
img

Samlet besparelse

0 dkk
img

Tilbagebetalingstid

0 år
img

Årligt afkast

0 %

Vil du vide mere?

Vores koncept

Vi fornyer eksisterende belysningsarmaturer med moderne, certificeret og individuelt tilpasset LED-teknologi.

Læs mere

Find din løsning

For at du nemt kan finde den løsning, der passer til dit behov, kan du søge efter fx ’Sport og kultur’, ’Konterer og administrationsbygninger’ osv.

Læs mere

Om Fischer Lighting

Fischer Lighting arbejder med cirkulært design og ansvarlig fornyelse. Vi mener ikke, der er nogen grund til at kassere gamle lamper, hvis man i stedet kan forny dem og få noget, der er bedre.

Læs mere