En af landets grønneste kommuner vælger cirkulært

Syddjurs Kommune er en af Danmarks mest fremgangsrige kommuner i forhold til den grønne omstilling. For at reducere energiforbruget på Hornslet skole har kommunen gennemført en af landets første cirkulære udbud inden for belysning, der blev vundet af Fischer Lighting. Hornslet skole har nu fået energioptimeret deres belysning ved at opgradere de eksisterende armaturer til LED i stedet for at smide dem ud og købe nye.

Vil du vide mere?

Freddy Meng

Belysningskonsulent / Jylland +45 20 60 19 61 fme@fischer-lighting.com

Løsning

Levering af 230 stk. LED-moduler til opgradering af eksisterende belysning LED-moduler til armaturtyperne Veksø Lampas, Menlo og Ecolux.

”Vi kunne se, at der både var god logik og økonomi i at kunne opgradere de eksisterende armaturer, så derfor udformede vi et udbud, hvor vi alene efterspurgte LED indsatse til vores eksisterende armaturer. Det har resulteret i at skolen har fået en bedre og mere energirigtig belysning. Det ser næsten ud som om, at det er helt nye armaturer, der er sat op”.

Jens Jørgen Nøhr Nielsen, Energikonsulent, Ejendomme - Syddjurs Kommune

Resultater i tal

img

Energibesparelse

0 %
img

Co2 besparelse

0 ton
img

Samlet besparelse

0 dkk
img

Tilbagebetalingstid

0 år
img

Årligt afkast

0 %

Vil du vide mere?

Vores koncept

Vi fornyer eksisterende belysningsarmaturer med moderne, certificeret og individuelt tilpasset LED-teknologi.

Læs mere

Find dit armatur

Se i oversigten om vi tilbyder at ombygge den type armatur du leder efter.

Læs mere

Om Fischer Lighting

Fischer Lighting arbejder med cirkulært design og ansvarlig fornyelse. Vi mener ikke, der er nogen grund til at kassere gamle lamper, hvis man i stedet kan forny dem og få noget, der er bedre.

Læs mere