Cirkulært design

I dag bliver mange velfungerende lysarmaturer smidt ud, når man ønsker at få bedre lyskvalitet og et lavere elforbrug. Hos Fischer Lighting ønsker vi at gøre op med den brug-og-smid-væk kultur der findes mange steder. Vi har gjort det muligt, at genanvende eksisterende lysarmaturer ved at installere modulære LED løsninger af høj kvalitet. Til fordel for både arkitekturen og miljøet.

Fischer Lightings cirkulære tilgang har åbenlyse fordele for miljøet og økonomien. Men det gør det også muligt at energioptimere, uden at ændre på en bygnings arkitektoniske udtryk. Det er især væsentligt, når der er tale om designerlamper og lysinstallationer, der har en vigtig rolle for bygningens visuelle fremtoning.

Når vi opgraderer til LED, forbedrer vi lyskvaliteten så man opnår den optimale lysstyrke, lysfordeling og farvetemperatur. Samtidig installerer vi den nyeste styring, som gør det muligt at styre og tilpasse lyset bedst muligt efter rummets funktion og anvendelse.

img

Arkitekt

Bevar det æstetiske udtryk

Cirkulært design

Lys der øger livskvaliteten

Bæredygtigt materialevalg

Arkitekttegnet genbrugslampe

I samarbejde med arkitektvirksomheden 3XN/GXN, der står bag byggerier som Den Blå Planet, Royal Arena og FN Byen, har vi skabt en lampe som løser en stor udfordring. Lampen er designet efter cirkulære principper, og består af genbrugte armaturer og genanvendte fiskenet.

Lampen er den første af flere i en serie vi kalder Fischer Family.

Læs mere

3 fordele til dig som arkitekt

Bevar bygningens arkitektoniske udtryk

Fordi Fischer Lighting kan opgradere eksisterende armaturer, er det muligt at bevare en bygnings æstetiske udtryk. I vores skræddersyede løsninger arbejder vi integreret med lyskvalitet, den nyeste teknologi og fornyelse af designet, når dét er behov

Læs mere

Brug lys til at skabe bedre arbejdsmiljøer

Med funktioner som Human Centric Lighting udnytter vi den nyeste viden om lys til ikke bare at energioptimere for at spare penge. Vi bruger fx teknologien med dynamisk lysstyring til at skabe bedre arbejdsmiljø og livskvalitet.

Læs mere

Opfyld krav om bæredygtighed

Fischer Lightings løsninger bygger på cirkulært design og går imod brug-og-smid-væk-kulturen, fordi alle dele kan skilles ad og genbruges. Vi arbejder med Design for Dissasembly og afprøver hele tiden nye materialer.

Læs mere

Fandt du ikke det du søgte?

Vi har udviklet løsninger til de fleste typer af byggerier. Har du brug for en gratis vurdering af, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt?

Kontakt os

Cases

Designerlamper med nyt lys i kulturhuset

I et kulturhus opgraderede vi Louis Poulsen designerlamperne med energibesparende LED-løsning med intelligent styring.

Se hele casen

Opgradering af belysning i FN Byen

I FN Byen i København har vi energioptimeret belysningen i alle bygningens elevatorer med ny LED-teknologi i de eksisterende armaturer.

Se hele casen

Energioptimering der gør arkitekten glad

I Vejle Kommune energioptimerede vi de eksisterende designerpendler med ny LED-teknologi og bevarede det æstetiske udtryk til glæde for indretningsarkitekten.

Se hele casen