SKIVE KOMMUNE, ØRSLEVKLOSTER HALLEN

LED OPGRADERING AF EKSISTERENDE LYSRØRSARMATURER

STØRRE FLEKSIBILITET OG LAVERE CO2 UDLEDNING

Skive Kommune har som mål at blive CO2 neutral i 2029. Derfor har kommunen også set på hvordan energiforbruget kan nedbringes i kommunens sportshaller, herunder Ørslevkloster Hallen. Sportshaller har ofte et stort besparelsespotentiale både som følge af energibesparelsen, men også i forhold til besparelser på vedligeholdelsen, da det ofte er omkostningstungt at skulle udskifte lyskilder i 8-12 meters højde.

”Vi har stort fokus på at skabe energibesparelser i Skive Kommune, og samtidig har vi stor omtanke for miljøet. Det tiltaler os derfor meget, at vi med Fischer Lightings løsning kan genbruge vores eksisterende armaturer med LED, og derved spare ekstra CO2 udover energibesparelsen. Det har også været en stor fordel, at vi har kunne konvertere vores eksisterende 1-10V lysstyring til den nyeste standard, nemlig DALI, da det giver en ekstra fleksibilitet i hallen at kunne dæmpe lyset”

Alexander Laumann, Energiservice, Skive Kommune

Fischer Lightings løsning – SPORT ReThinKit ™ til ombygning af sportshalsarmaturer består af en LED indsats med integreret intelligent lysstyring til direkte indbygning i sportshalsarmaturer. Løsningen gør det muligt at tilpasse lyset til aktiviteten i hallen.

Relaterede cases:

LØSNING

SPORT ReThinKit ™ ombygning af 36 stk. 4x54 Watt T5 lysrørsarmaturer
til 36 stk. energibesparende LED boards med integreret intelligent lysstyring

ENERGIBESPARELSE

41

%

CO2-BESPARELSE

2,8

TON

SAMLET BESPARELSE

151.263

DKK

TILBAGEBETALINGSTID

5,4

ÅR

ÅRLIGT AFKAST

16 

%