OM FISCHER LIGHTING

LED retrofit ikke blot en god idé - en ny måde at tænke lys, miljø og økonomi på

Hos Fischer Lighting går vi forrest med de nyeste energirigtige LED retrofit løsninger. Vi er en dansk virksomhed, der har udviklet en helt ny og revolutionerende LED retrofit metode, som vi kalder LED RETROKIT.

 

Retrofit betyder at udstyre noget gammelt med noget nyt, og det er lige præcis det, som Fischer Lighting gør. I stedet for at smide den eksisterende belysning ud, fordi den er for dyr og for dårlig og begynde helt forfra, kan vi udstyre de gamle armaturer med avanceret LED teknologi. Vi kan nemt og hurtigt ombygge stort set alle typer af eksisterende armaturer til LED ved hjælp af vores specialudviklede LED RETROKIT ™ metode.

 

Det er både godt for miljøet og for økonomien. Endelig er det også godt for brugerne, som får et bedre lys end før ombygningen til LED.

 

Fischer Lighting er førende inden for dette nye område med erfaring fra en lang række danske virksomheder og offentlige institutioner. Vi har kompetencerne til at følge dig hele vejen gennem projektet fra opstart til færdig levering. Og vi sørger for at dokumentere løsningen løbende, så I er sikre på at få den ønskede energimæssige besparelse.

 

En ombygning af et armatur kræver know-how og de rigtige kompetencer. Derfor har vi investeret mange ressourcer i at udvikle vores LED retrofit løsninger. Herudover er alle vores ombygninger CE mærkede og lever op til alle lovmæssige krav.

 

Kontakt os for at høre nærmere om en ombygning til LED af jeres armaturer eller læs mere om os og vores løsninger.

Få en gratis energirapport

Er du sikker på, at du træffer det rigtige valg angående energioptimeringen af jeres belysning?

Har du husket energitilskuddet?

LED RETROKIT ™

Vi kan udstyre de gamle armaturer med avanceret LED teknologi