UDENDØRSBELYSNING

Der kan være mange penge at spare på at ombygge udendørsbelysningen til LED

Udendørsbelysningen tænder oftest automatisk så snart det bliver mørkt, det betyder at lyset cirka brænder 12 timer i gennemsnit pr. dag hele året. Derfor vil udebelysningen i f.eks. boligforeninger stå for en stor del af det samlede elforbrug til belysning. Ligeledes udgør vejbelysningen også et en stor del af elforbruget i kommunerne. En anden udfordring er, at de lange brændetider gør det nødvendigt ofte at udskifte defekte lyskilder. Der kan derfor være rigtig mange penge at spare på vedligeholdelsesomkostningerne ved at få konverteret sin udendørsbelysning til LED.

 

Fischer Lighting har udviklet en række unikke løsninger, der gør det muligt at genbruge eksisterende armaturer og på en nem, sikker og miljørigtig måde at ombygge armaturer som f.eks. Københavner lampen, Albertslund lampen, Skot lampen og Quarto lampen til LED.

 

Vil I se hvor meget I kan spare på jeres udendørsbelysning? Så vær ikke bleg for at kontakte os.

 

Vi kan også være behjælpelige med at finansiere jeres projekt, så I slipper for at skulle finde penge til projektet selv. Projektet kan nemlig oftest finansieres ved hjælp af de årlige besparelser, som I får. Dette gør, at man f.eks. i en boligforening slipper for at skulle sende regningen videre til beboerne.

HØJERE LYSNIVEAU SKABER TRYGHED FOR BORGERNE

Louis Poulsen Albertslund lampen