DOWNLIGHTS

Downlights

Over hele verdenen findes der millioner af downlight armaturer, der er installeret med lyskildetypen kompaktrør. Historisk har kompaktrøret været den mest energivenlige lyskilde til downlights, men det er slut nu. Der er nemlig mange miljømæssige og økonomiske grunde til at skifte kompaktrørene ud med LED lyskilder.

 

Problemet er dog, at man hidtil ikke har haft muligheden for at udskifte lyskilderne til LED uden først at udskifte hele armaturet, og køb af nye LED armaturer er dyre og ofte ikke en rentabel løsning, da tilbagebetalingstiden som regel vil overstige 5 år. Derfor venter mange med at energioptimere belysningen til armaturerne er nedslidte eller man skal igennem en større renovering.

Siteco Compact Downlight, før ombygning

LED ReThinKit ™

Med vores patenterede LED løsninger har vi gjort det rentabelt at starte energioptimeringen allerede i dag, da vi ombygger eksisterende downlight armaturer og genbruger disse med patenterede LED indsatse. Dermed kan tilbagebetalingstiden sænkes til 1-5 år, alt afhængig af hvor lang brændetiden er i dag, og der opnås store miljømæssige gevinster.

 

Vores downlight løsninger installeres med den nyeste LED teknologi og kan leveres med eller uden styring. For alle vores løsninger gælder det, at alle dele er udskiftelige. Man undgår derfor at skulle smide armaturet ud og købe nyt, når levetiden ophører.

Siteco Compact Downlight, efter ombygning

Eksisterende belysning

Eksisterende downlight med kompaktrør, der bl.a. indeholder skadelige stoffer, som kviksølv.

Udskiftning af indsats

Gammelt elektronik fjernes og ny patenteret LED indsats monteres i det eksisterende armatur.

Efter ombygning

Efter ombygningen har man et fremtidssikret downlight armatur med udskiftelige lyskilder.