LED LØSNINGER

LED opgradering - simpelt, hurtigt, miljørigtigt og billigt

Fischer Lighting har udviklet en helt ny og revolutionerende metode, som vi kalder LED RETROKIT ™.

 

Fischer Lighting kan med vores LED løsninger ombygge alle typer af armaturer til LED. Vi har taget patent på flere af vores LED løsninger, og vi ombygger hvert år flere tusinde armaturer. Så der er ingen grund til at smide den eksisterende belysning ud, fordi den er for dyr og for dårlig og begynde helt forfra.

 

Fordelene ved en LED RETROKIT ™ løsning er mange. Med LED RETROKIT ™ er din investering tilbagebetalt inden for få år. Du sparer på elregningen. Du får bedre lys. Og du kan bevare dine flotte gamle armaturer, som passer til arkitekturen. Vigtigst af alt sparer du miljøet for et ressourcespild, som er unødvendigt. Det synes vi er vigtigt at kæmpe for. Læs mere om fordelene og hvorfor du skal vælge Fischer Lighting her.

 

I Fischer Lighting har vi den viden og den dedikation, det kræver, at kunne forstå alle facetterne af LED. Derfor udvikler vi selv de produkter og løsninger, der skal til for at skræddersy en energirenovering, der passer præcis til dig. Og vi holder aldrig op med at tænke nyt. Derfor kan du som kunde hos Fischer Lighting altid være sikker på at få den bedste og mest innovative løsning, der er sikret mange år ud i fremtiden.

 

Vi har også en løsning, der passer til jeres armaturer. Så vil du spare penge og CO2, så kontakt os for at høre nærmere eller klik på vores forskellige typer af løsninger nedenfor:

Sådan fungerer vores retrofit LED løsninger

Vi tager hånd om hele processen fra start til slut, så du er helt sikker på at komme helt i mål med din energioptimerede belysning.

1Analyse af nuværende belysning og behov

Vi starter altid med at klarlægge de behov, der er for belysning i den givne bygning. Hvad er lux niveauet i dag? Oplever man for lidt eller meget lys? Hvilken farvetemperatur anvender man? Hvilken form for styring findes i dag?

 

Derefter analyseres de nuværende belysningsarmaturer. Type, placering, antal og nødvendig fakta som kWh pris, driftstimer mv. indsamles.

2Identifikation af løsning

For at finde den rigtige løsning gennemgår en tekniker alle indsamlede fakta og sammenligner med tidligere gennemførte LED RETROKIT ™ projekter. Herefter identificeres den bedst mulige løsning.

Har vi ikke tidligere ombygget et lignende type armatur gennemføres en prøveombygning af armaturet for at sikre, at vi har fundet den optimale løsning, og at armaturet giver det nødvendige lysudbytte. Vi kan samtidig teste løsningen af ved hjælp af lysberegninger.

 

Farvetemperatur vælges med udgangspunkt i kundens ønsker. Læs mere om valg af den rigtige farvetemperatur her.

3Energirapport

Der udarbejdes en energirapport der dokumenterer projektets forudsætninger, eksisterende forbrug samt en beskrivelse af løsningen. Derudover forefindes alle de nødvendige økonomiske oplysninger også i rapporten. Rapporten giver det nødvendige beslutningsgrundlag for at kunne træffe det rigtige valg. Energirapporten fungerer samtidig som et tilbud, der indeholder samtlige omkostninger til installation. Du er derfor ikke afhængig af, at skulle indhente yderligere tilbud på installationen for at finde de samlede omkostninger og beregne tilbagebetalingstid mv.

4Prøveopsætning og installation

Fischer Lighting sørger for at varetage hele processen fra start til slut og står derfor også for håndtering af installationen. Vi kan enten samarbejde med jeres normale el-installatør, eller vi kan tilbyde en af vores normale samarbejdspartnere, som har stor erfaring i monteringen af vores LED RETROKIT ™ løsninger.

 

Før selve installationen udarbejdes ofte en prøveopsætning for at sikre at man er tilfreds med det ønskede lux niveau, farvetemperatur, spredning mv. Herefter sættes ordren i produktion.

 

Alle løsninger er CE mærket når de leveres og overholder alle sikkerhedsstyrelsens krav til installation. Til slut sørger vi altid for at foretage en test og afprøvning af systemet, så vi sikrer, at alt lever op til jeres krav.