TEKNIK

Teknisk viden LED belysning

Hos Fischer Lighting har vi den tekniske viden det kræver for at kunne opgradere jeres eksisterende armaturer til LED, og vi tilpasser løsningen specifikt til dine behov.

 

Og vi holder aldrig op med at tænke nyt. Derfor kan du som kunde hos Fischer Lighting altid være sikker på at få den bedste og mest innovative LED løsning, der er sikret mange år ud i fremtiden.

Sådan skiller vores LED løsninger sig ud rent teknisk:

Vi kan designe løsningen til kundens behov

Vi kan udstyre vores løsninger med præcis de specifikationer du ønsker med hensyn til farvetemperatur, spredning af lyset, lysstyrke, styring mv. Det giver de helt optimale lysforhold i lokalet.

Vores løsninger kan designes til alle typer af armaturer

Uanset om jeres eksisterende armaturer er runde, firkantede eller trekantede, så kan vi designe en løsning, som passer til jeres armaturer, og som hurtigt og nemt kan monteres. Det bedste af det hele er, at vi kan gøre det billigere end hvad det koster at montere nye LED armaturer af tilsvarende kvalitet.

Vores løsninger er som standard med udskiftelige lyskilder, så du nemt og hurtigt kan skifte lyskilden

Dette sker i modsætning til de fleste nye LED armaturer, hvor du skal kassere hele armaturet, når driver eller lyskilder ikke længere fungerer.

Simpel installationsproces

Da vi genbruger de eksisterende armaturer betyder det også at der ikke er brug for maler eller tømrerreparationer i lofter mv. Samtidig minimeres byggerodet og generne for brugerne mindst muligt, da installationen ikke tager lang tid.

Vi overholder alle lovmæssige krav

Vores løsninger er CE mærkede og overholder alle lovmæssige krav til installationen. Dette sker i modsætning til mange ombygninger til LED rør, hvor der ofte ikke er styr på el-sikkerheden. Derfor har EU også tidligere advaret om faren for elektrisk stød ved brug af LED rør og ombygninger af armaturer. Læs mere her.