KVALITET OG GODKENDELSER

Undgå farlig LED belysning og dårlig LED kvalitet

Der er markante kvalitetsforskelle på LED. I bedste fald betyder det at levetiden for din belysning måske ikke er så lang som forventet og i værste fald giver det risiko for elektrisk stød og brand. Hvert år tilbagekaldes flere lyskilder på grund af risiko for overophedning, og dermed brandfare samt risiko for elektrisk stød. Det skyldes at nogle producenter for at spare på omkostningerne og gøre produkterne mindre, undlader f.eks. den elektriske isolering og valg af brandhæmmende materialer.

 

Det er utrolig vigtigt, at man ved, hvad man har med at gøre, når man ombygger et eksisterende armatur til LED. Klik på linket og læs hvad EU og Sikkerhedsstyrelsen tidligere har advaret om omkring faren for elektrisk stød ved brug af LED rør og ombygninger af armaturer.

 

Derfor gælder det om at finde en leverandør, du kan stole på, og som ved hvad man har med at gøre og som foretager grundige tests af produkterne inden de sendes på markedet.

 

Fischer Lighting har størst mulig fokus på at teste at de leverede produkter lever op til de højeste kvalitetskrav og sikkerhedskrav. Til at teste vores løsninger har vi indgået en aftale med DTU Fotonik Risø – DOLL GreenLab, hvor vi får foretaget uvildige kvalitetsmålinger.

 

Hos Fischer Lighting tester vi, at vores løsninger overholder alle krav i forhold til levetid, farvetemperatur, farvevariation (MacAdam), lumen mv. Du kan læse mere om kvalitet og test af LED kvalitet her.

 

Alle vores LED løsninger er CE mærkede og testet i henhold til de internationale standarder IESNA LM-80-08. Det betyder, at LED dioderne er testet i forhold til en anerkendt testmetode for test af lumenniveau og farvegengivelse. Derudover lever løsningerne op til EMC direktivet EN 55011/22.

 

Vi bruger også kun komponenter og dele fra kvalitetsleverandører som f.eks. Philips.

 

Fischer Lighting giver 3-5 års garanti på alle vores produkter, og du har mulighed for at forlænge garantien yderligere. Det er din sikkerhed for at du ikke skal bekymre dig om vedligeholdelsen af din belysning de næste mange år, og du får den bedste kvalitetsbelysning, der holder mange år ud i fremtiden.

Forstå de faktorer der påvirker kvaliteten af LED

LED RETROKIT ™

CE mærket og testet i henhold til internationale standarder