TEKNIK

Unik LED teknologi sikrer belysning af høj kvalitet til en billig pris

I Fischer Lighting har vi den viden og den dedikation, det kræver, at kunne forstå alle facetterne af LED belysning. Derfor udvikler vi selv de produkter og løsninger, der skal til for at skræddersy en energirenovering, der passer præcis til dig.

 

Og vi holder aldrig op med at tænke nyt. Derfor kan du som kunde hos Fischer Lighting altid være sikker på at få den bedste og mest innovative LED løsning, der er sikret mange år ud i fremtiden.

Myte eller fakta?

Giver lysstyring nu også i virkeligheden 70% besparelse eller er det et salgstrick?

Sådan skiller vores LED løsninger sig ud teknisk

Vi designer specifikt LED løsningen til at passe til armaturet og brugernes behov

Derfor kan vi udstyre vores retrokits med præcis de specifikationer du ønsker med hensyn til farvetemperatur, spredning, lysstyrke, styring mv. Det giver de helt optimale lysforhold i lokalet.

Vores løsninger kan designes til alle typer af armaturer

Uanset om jeres eksisterende armaturer er runde, firkantede eller trekantede, så kan vi designe en LED RETROKIT ™ løsning, som passer til jeres armaturer, og som hurtigt og nemt kan monteres. Det bedste af det hele er, at vi kan gøre det billigere end hvad det koster at montere nye LED armaturer af tilsvarende kvalitet.

Vores løsninger er som standard med udskiftelige lyskilder, så du nemt og hurtigt kan skifte lyskilden, når levetiden er udløbet

Dette sker i modsætning til de fleste nye LED armaturer, hvor du skal kassere hele armaturet, når driver eller lyskilder ikke længere fungerer.

Installationsprocessen for LED RETROKIT ™ er utrolig simpel

Da vi genbruger de eksisterende armaturer betyder det også at der ikke er brug for maler eller tømrerreparationer. Samtidig minimeres byggerodet og generne for brugerne, da den nye LED RETROKIT ™ indsats hurtigt er monteret.

Vi overholder alle lovmæssige krav

Vores løsninger er CE mærkede og overholder alle lovmæssige krav til installationen. Dette sker i modsætning til mange ombygninger til LED rør, hvor der ofte ikke er styr på el-sikkerheden. Derfor har EU og sikkerhedsstyrelsen også tidligere advaret om faren for elektrisk stød ved brug af LED rør og ombygninger af armaturer. Læs mere her.

Er jeres spoler defekte?

Mange oplever at deres armaturer er holdt op med at lyse, da de elektroniske spolers (HF-spoler) levetid er udløbet. Omkostningen ved at skifte til Fischer Lightings LED RETROKIT ™ løsninger er normalt omtrent det samme som at skifte en defekt spole. Derfor opnår man som regel en tilbagebetalingstid på under 1 år i disse tilfælde.