ØKONOMI

LED ReThinKit ™ - en bedre LED investering

50-80% besparelse på elforbruget

Fischer Lighting har opfundet en cirkulær løsning der gør, at vi kan genbruge de eksisterende armaturer og dermed reducere tilbagebetalingstiden. Det eneste der der bliver udskiftet er den gamle elektronik, der bliver erstattet med ny LED teknologi. Ved at genbruge de eksisterende armaturer slipper du for dyre ekstra regninger til håndværkere, da ombygningen af det eksisterende armatur ikke kræver en ombygning af lofter m.v.

 

Vores løsning med den nyeste LED teknologi giver dig desuden en direkte besparelse på 50-80% af elforbruget, samtidig med du har mulighed for at opnå energitilskud gennem projektet.

Gratis energirapport

Vil du være sikker på at træffe det rigtige valg angående energioptimeringen af jeres belysning, så køb en LIGHT energirapport gennem Fischer Lighting. Rapporten beskriver overordnet de tekniske, miljømæssige samt økonomiske konsekvenser ved valg af Fischer Lightings cirkulære løsning. Konsekvenser såsom tilbagebetalingstid og finansielt årligt afkast.

 

Men beslutter i jer for at købe projektet gennem Fischer Lighting udarbejder vi helt gratis en fyldestgørende energirapport. 

Vedligeholdelsesomkostninger og Total Cost of Ownership (TCO)

En investering i LED belysning betyder også en reduktion i vedligeholdelsesomkostninger. Der opnås en markant reduktion af vedligeholdelsesomkostningerne, da LED har en levetid der er cirka 5 gange så lang som for almindelige lyskilder. Besparelsen bliver især stor i de områder, hvor det er svært at komme til, og hvor man har brug for en lift.

 

Fischer Lightings løsninger installeres som udgangspunkt med udskiftelige lyskilder. Det betyder, at armaturets levetid forlænges markant, da man nemt kan skifte lyskilden, og så har man ny belysning igen. I modsætning til dette konstrueres de fleste nye LED armaturer i dag med integrerede drivere og lyskilder. Det betyder, at når driveren eller dioden går, så er man nødt til at skifte hele armaturet ud. Det resulterer i endnu en markant investering. Samtidig går udviklingen inden for LED ekstremt hurtigt, og ved ikke at kunne skifte lyskilden låser man sig fast i forhold til at kunne skifte til ny og mere effektiv teknologi, når denne kommer på markedet. Lær mere om fremtidens LED ved at klikke på linket nedenfor:

Energibesparelser uden at skulle have en krone op af lommen

Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men i dette tilfælde er det faktisk tilfældet, at vi kan tilbyde at energioptimere jeres belysning uden at I behøver at investere en eneste krone og ofte med et tocifret afkast på investeringen – typisk ligger afkastet i intervallet mellem 15-25%.

 

På trods af at Fischer Lighting kan tilbyde en oplagt forretningsmulighed, er der selvfølgelig kunder, der ikke har budget til at gennemføre projektet her og nu, men som f.eks. er villige til at afsætte pengene i næste års budget.

 

Til disse kunder kan Fischer Lighting tilbyde en finansieringsordning, hvor kunden ikke betaler for projektet her og nu, men til gengæld betaler over de kommende år. Dermed betaler man i takt med at besparelsen bliver realiseret som følge af et lavere energiforbrug. Man opnår derfor besparelser med det samme uden at betale en krone.

 

Kontakt os derfor i dag for at få en gratis snak og et tilbud om at finansiere jeres projekt. Vi kan derudover også tilbyde garantier på besparelserne samt at indgå en serviceaftale, så jeres virksomhed aldrig mere behøver at bekymre sig om at lyset virker, som det skal. Samtidig opnår du også altid et energitilskud, når du køber et projekt hos Fischer Lighting.