ØKONOMI

LED RETROKIT ™ - en bedre LED investering

Vores løsning giver et højt afkast samt kort tilbagebetalingstid

I forhold til øvrige belysningsprojekter opnår man med et Fischer Lighting retrokit projekt en besparelse i og med at de eksisterende armaturer genbruges, og det kun er elektronikken som skiftes ud. Derudover slipper man for dyre ekstra regninger til malere, tømrere mv., da de eksisterende armaturer sjældent kan udskiftes uden at det sætter sine spor.

 

Et LED RETROKIT ™ projekt giver først og fremmest en direkte besparelse på 50-80% af elforbruget. Samtidig giver Fischer Lighting et energitilskud til projektet gennem vores aftale med et energiselskab. På den måde opnår man et kontant afslag i prisen, som kan spare jer for mange tusinde kroner.

 

Resultatet af projekterne har typisk en tilbagebetalingstid på 1-5 år samt meget høje afkast.

Få en gratis energirapport

Er du sikker på, at du træffer det rigtige valg angående energioptimeringen af jeres belysning?

 

Fischer Lighting tilbyder gratis at udarbejde et fyldestgørende beslutningsgrundlag, der gør jer i stand til at træffe det rigtige valg.

 

En Fischer Lighting energirapport belyser både de tekniske, de miljømæssige samt de økonomiske konsekvenser som f.eks. tilbagebetalingstid og finansielt årligt afkast.

Reducerede vedligeholdelsesomkostninger og Total Cost of Ownership (TCO)

En investering i LED belysning betyder også en reduktion af vedligeholdelsesomkostningerne. Der opnås en markant reduktion af vedligeholdelsesomkostningerne, da LED har en levetid, der er cirka 5 gange så lang som for almindelige lyskilder. Besparelsen bliver især stor i de områder, hvor det er svært at komme til, og hvor man har brug for en lift.

 

Fischer Lightings løsninger installeres som udgangspunkt med udskiftelige lyskilder. Det betyder, at armaturets levetid forlænges markant, da man nemt kan skifte lyskilden, og så har man ny belysning igen. I modsætning til dette konstrueres de fleste nye LED armaturer i dag med integrerede drivere og lyskilder. Det betyder, at når driveren eller dioden går, så er man nødt til at skifte hele armaturet ud. Det resulterer i endnu en markant investering. Samtidig går udviklingen inden for LED ekstremt hurtigt, og ved ikke at kunne skifte lyskilden låser man sig fast i forhold til at kunne skifte til ny og mere effektiv teknologi, når denne kommer på markedet. Læs mere om fremtidens LED her.

Energibesparelser uden at skulle have en krone op af lommen

Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men i dette tilfælde er det faktisk tilfældet, at vi kan tilbyde at energioptimere jeres belysning uden at I behøver at investere en eneste krone og ofte med et tocifret afkast på investeringen – typisk ligger afkastet i intervallet mellem 15-25%.

 

På trods af at Fischer Lighting kan tilbyde en oplagt forretningsmulighed, er der selvfølgelig kunder, der ikke har budget til at gennemføre projektet her og nu, men som f.eks. er villige til at afsætte pengene i næste års budget.

 

Til disse kunder kan Fischer Lighting tilbyde en finansieringsordning, hvor kunden ikke betaler for projektet her og nu, men til gengæld betaler over de kommende år. Dermed betaler man i takt med at besparelsen bliver realiseret som følge af et lavere energiforbrug. Man opnår derfor besparelser med det samme uden at betale en krone.

 

Kontakt os derfor i dag for at få en gratis energirapport og et tilbud om at finansiere jeres projekt. Vi kan derudover også tilbyde garantier på besparelserne samt at indgå en serviceaftale, så jeres virksomhed aldrig mere behøver at bekymre sig om at lyset virker, som det skal. Samtidig opnår du også altid et energitilskud, når du køber et projekt hos Fischer Lighting.

LED RETROKIT ™ en bedre investering

Få en direkte besparelse på 50-80% på elforbruget